Waarom een wegwerp vape gebruiken?

De gemiddelde levensduur van een gewone sigaret is ongeveer 10 trekjes. Bij een e-sigaret zijn dat er wel meer als 500! en kunnen zelfs vuilnisbak dampen een week meegaan (het hangt af van de kwaliteit van de vulling en de diagnose van de stroom die de navulling is).

Let wel: 70% van een brandende sigaret kan worden geïnhaleerd in slechts één trekje.

Waarom een wegwerp vape gebruiken?

1. Je bespaart geld: Je weet hoezeer je het je niet kunt veroorloven om een dagelijkse sigaret te kopen, om vervolgens deze dure sigaret je leven te laten kosten? Met e cigs, nu hoef je alleen een wegwerp te kopen om wat geld te besparen. Deze wegwerp gaat een hele dag mee en het belangrijkste is dat je enige kostenpost in de e-sigaret het bespaart dus flink geld, en dat wilt iedereen wel!

2. Jij hebt de controle: In plaats van dat iemand anders dan u uw keel droogt, of u aanvalt tijdens die onvrijwillige hoestbui, heeft u de volgende keer dat u rookt iemand om die sigaret uit uw mond te houden (uw waterpijp). Tijdwinst: de meesten van ons zullen niet de verhoudingsgewijs hongerige individuen zijn die hun maaltijd op zijn minst op een e-sigaret “naar beneden werken”, terwijl we gemakkelijker vanuit onze rij zouden kunnen hevelen over waar we onze volgende refill moeten halen. Voeg bijvoorbeeld een andere smaak toe.

3. Als uw wilt stoppen met roken is een disposable vape een goede optie om mee te beginnen, ze zijn er in verschillende soorten vormen, smaken en je hebt nog de keus of je de e-sigaret met of zonder nicotine wilt.

brandysmoke.nl